5 Altcoin’de ‘Delist’ Tehlikesi: Binance Açıkladı



Sadece abonelere özel hazırlanan ücretsiz raporları kaçırmayın:

Bizi sosyal medyadan da takip edin, güncel Bitcoin ve altcoin haberlerini kaçırmayın:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram:

0:00 Giriş
0:06 ABD, 30 bin Bitcoin’i hareket ettirdi
0:23 Bitcoin’in düşüş nedeni
0:47 Bitcoin’de 10 nisan gününü işaret ettiler
1:25 Binance 5 altcoin’i izleme listesine aldı
1:45 Bitcoin ETF’leri dünü artıda kapattı

ABD, Silk Road operasyonundan ele geçirilen 30 bin BTC’yi dün hareket ettirdi. Bu BTC’lerden 2 bin adedi, satılmak üzere Coinbase borsasına gönderildi. Amerikan devletinin elinde halen çeşitli operasyonlarda el konulan 200 binden fazla Bitcoin bulunuyor.
Detaylar için ▶

Bitcoin başta olmak üzere kripto paralar, nisan ayına düşüşlerle devam ediyor. Bir numaralı kripto para dün 64 bin 782 dolara kadar geri çekildi. Bitcoin’deki düşüşün başlıca nedenlerinin ise, Fed’in bu yılki para politikasına dair beklentilerin değişmesi ve spot Bitcoin ETF’lerine yatırımların azalması olduğu düşünülüyor. Gözler şimdi Fed başkanı Powell’ın bugün yapacağı açıklamalara çevrildi.
Detaylar için ▶

Coinbase analistleri Bitcoin’de 10 Nisan gününü işaret ettiler. Mart ayının başında tespit ettikleri pek çok olumsuz durumun artık geride kaldığını düşünen analistler, “İleriye baktığımızda 2024 yılının ikinci çeyreği için tablo bize göre kripto paralar için daha olumlu.” diyorlar. Hazırlanan raporda, yaklaşan blok ödülü yarılanmasına dikkat çekilirken bir önemli gelişmenin daha yaşanabileceği öngörüldü. O da birçok aracı kurum ve bankanın spot Bitcoin ETF’leri için 90 günlük inceleme süreçlerinin 10 Nisan’da sona ermesi. Analistlere göre bu durum, orta vadede spot Bitcoin ETF’leri için büyük bir sermaye akışının önünü açabilir.
Detaylar için ▶

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, beş kripto parayı izleme listesine ekledi. Bu kripto paralar; Ellipsis, ForTube, Unfi Protocol DAO, Waves ve Wrapped NXM oldu. Kripto paraların izleme listesine alınması, artık listeleme standartlarını karşılamadıkları ve listeden çıkarılabilecekleri anlamına geliyor.
Detaylar için ▶

Bitcoin ETF’leri dünü artıda kapattı. BlackRock ETF’ine 150 milyon dolar, Fidelity ETF’ine ise 45 milyon dolar yatırım yapıldı. Buna karşın Grayscale ETF’inden 82 milyon ve Ark Invest ETF’inden de 87 milyon dolar çıktı. ETF’lerin toplam varlıkları ise 55 milyar doları geride bıraktı.
Detaylar için ▶

#bitcoin #btc #kriptopara #uzmancoin

source

Register at Binance

Scroll to Top